Verhuur walkietalkie

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand
Pro Industries uit Oud-Turnhout is uw perfecte partner voor de verhuur van een walkietalkie. Zo onderhoudt u eenvoudig contact op afstand wanneer u een zakelijk evenement of groot feest organiseert. Huur uw professionele portofoons bij ons en maak uw feest compleet met de andere benodigdheden uit ons assortiment.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Uw verhuurbedrijf voor een walkietalkie

Op een betrouwbare, snelle en eenvoudige manier op afstand communiceren, dat doet u met een walkietalkie. Hierdoor coördineert u uw evenement of feest via radiocommunicatie. Bij Pro Industries regelen wij de verhuur van walkietalkies, rookmachines, geluid- en lichtinstallaties voor u. Hierdoor weet u zeker dat u alle benodigdheden heeft om onbezorgd uw feest te geven. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje bij onze gerealiseerd projecten en doe inspiratie op. Wij ondersteunen u graag bij de verhuur van feestmaterialen die u nodig heeft.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Schakel onze hulp in voor de verhuur van een walkietalkie en zorg dat u te allen tijde kunt communiceren met uw team. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk ons complete verhuuraanbod en kies uw benodigdheden. Wilt u liever vaste installaties kopen? Ook dat is bij ons bedrijf uit Oud-Turnhout mogelijk. Bekijk de mogelijkheden en vraag uw offerte aan voor een van onze materialen, zoals een spiegelbol en meer. Bij vragen staan wij u graag telefonisch te woord via +32 (0)14 41 13 33. Stuur uw e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.