Spiegelbol verhuur

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand
Kies een discobar of spiegelbol uit ons aanbod voor verhuur en haal direct sfeer in de ruimte. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd dat uw feest de beste uitstraling heeft, maar krijgt u uw gasten ook snel de dansvloer op. Ga voor een onvergetelijke avond en laat Pro Industries de technische ondersteuning voor uw evenement verzorgen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Kies de spiegelbol uit ons gamma voor verhuur en creëer een sfeervol effect

Een spiegelbol uit onze verhuur is hét recept voor een fantastische sfeer. Bevestig deze aan het plafond en laat het licht zijn werk doen. De lichtshow die vervolgens ontstaat, zorgt voor een levendige feeststemming. Naast de verhuur van een spiegelbol zijn wij benaderbaar voor nog veel meer materiaal. Denk hierbij aan diverse licht- en geluidinstallaties om uw feest compleet te maken. Ben u geïnteresseerd in onze apparatuur? Dan hebben wij ook een aanbod aan walkietalkies, dj-materiaal en geluid- en lichtinstallaties te koop voor u.

Koop of huur uw installaties

Bij Pro Industries bieden we zowel nieuw als tweedehandsmateriaal aan. Voor wie van afwisseling houdt, is het zelfs mogelijk om een huurovereenkomst af te sluiten. Bent u hierin geïnteresseerd? Of wilt u graag een spiegelbol uit ons aanbod voor verhuur op uw feest? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +32 (0)14 41 13 33, een e-mail te sturen naar [email protected] of ons contactformulier in te vullen.