Verkoop

Verkoop en vaste installaties

Geïnteresseerd in audiovisuele apparatuur en technieken? Start u een eigen zaak in de horeca of kan u winkel professionele verlichting gebruiken? Ben je DJ of gewoon ontzettend hard geïnteresseerd in audiovisuele apparatuur en technieken? Dan kunt u zeker bij Pro Industries terecht.

Voor wie het materiaal geen geheimen meer kent, biedt Pro Industries nieuwe producten te koop aan. Voor wie van afwisseling houdt, kan er ook een lange termijn huurovereenkomst worden afgesloten. Neem even contact met ons op en wij maken een voorstel al naargelang uw budget en uw wensen.


Tweedehands aanbod in geluid, licht, video etc..

Om de beste service te bieden aan onze klanten vernieuwen wij op regelmatige basis onze materialen. Daardoor worden sommige materialen al tweedehands aangeboden als ze amper een jaar in gebruik zijn. Dit geeft u de kans om professionele apparatuur te kopen tegen een zeer voordelige prijs.
Neem gerust eens contact op om te horen wat we momenteel te koop hebben.


Wij zijn professionele dealer van:


  • Pioneer

Pioneer staat sinds jaar en dag symbool voor kwaliteit. Op gebied van DJ-Gear voert Pioneer al jaren de boventoon in de beste clubs en discotheken. Met onder andere de CDJ-2000 Nexus en de DJM-900 Nexus voorop heeft Pioneer DJ zich weten te profileren als het nummer één DJ merk. Door de uitstekende kwaliteit en, niet geheel onbelangrijk, de trendy looks heeft Pioneer DJ het gepresteerd zich in de harten te sluiten van veel wereldberoemde artiesten. Conclusie: Pioneer DJ staat garant voor kwaliteit op wereldniveau.

  • Leatherman

U kunt de beste en nieuwste Leatherman Multitools terugvinden op onze webshoppagina. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan dat snel leverbaar is met scherpe prijzen. Vindt u niet meteen uw favoriete Leatherman? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • JB Systems

JB Systems heeft een kwaliteitsvol en betaalbaar gamma in licht en geluid. Bent u op zoek naar een complete geluidsinstallatie als beginnende DJ of heeft uw jeugdhuis wat extra verlichting nodig? Dan biedt JB Systems de oplossing!

  • Peavey

Peavey Electronics is een Amerikaanse producent van audioapparatuur en muziekinstrumenten. Peavey produceert onder andere gitaarversterkers, luidsprekers, microfoons, mengpanelen, versterkers en audiorandapparatuur. Bent u op zoek naar een flinke dosis geluidskwaliteit? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

  • Showtec

Showtec staat gekend voor zijn goedkope en voordelige producten. U vindt ons uitgebreid assortiment van Showtec op onze webshoppagina, snel leverbaar en aan de laagste prijzen!

  • ProDJuser

Bent u op zoek naar een degelijke flightcase? ProDJuser heeft een uigebreid assortiment in DJ flightcases. Stevig, duurzaam, professioneel en kwaliteitsvol zijn slechts enkele kenmerken die ProDJuser te bieden heeft.


Vindt u niet meteen het product dat u zoekt aarzel dan niet om ons te contacteren.