Verhuur rookmachine

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand

Via ons uitgebreide gamma voor verhuur haalt u de beste licht-, geluidsinstallaties en rookmachines in huis. Bij Pro Industries uit Oud-Turnhout vindt u dan ook alle benodigdheden om uw feest tot een succes te maken. Heeft u technische ondersteuning nodig? Schakel ons in en we gaan samen voor de beste sfeer op uw feest!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Verhuur van rookmachines voor een mysterieus effect

Geeft u binnenkort een feestje voor vrienden en heeft u daar nog muziek-, licht- en andere installaties voor nodig? Wij hebben een ruim assortiment met verschillende benodigdheden voor een onvergetelijk feest. Zo vindt u verschillende lichtsets, geluidsinstallaties en rookmachines voor verhuur bij ons. Een achtergrondmuziekje en feestelijke verlichting mag natuurlijk niet ontbreken. Kies daarnaast een rookmachine uit onze verhuur en creëer een mysterieuze sfeer. Blaas binnen enkele seconden genoeg rook in de ruimte om de lichtshow goed zichtbaar te maken.

Vraag ons om advies

Ziet u de rookmachines uit onze verhuur wel zitten? Of bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden, zoals een spiegelbol? Met ruim 30 jaar ervaring in het vak zijn wij echte kenners op dit gebied. We denken dan ook graag met u mee zodat we samen met u tot sterke ideeën komen. Wij adviseren u over de beste lichtsets, geluidsinstallaties of rookmachines uit onze verhuur en verkoop om zo een gepaste sfeer op uw feest of evenement te realiseren. Neem telefonisch contact met ons op via +32 (0)14 41 13 33 en onze medewerkers staan u graag te woord. Liever e-mailen? Dat doet u naar [email protected] of vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.