Verhuur van een muziekinstallatie

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de verhuur van een muziekinstallatie en van geluidsapparatuur verzorgt? Maak uw feest compleet met de technische ondersteuning van Pro Industries uit Oud-Turnhout. Wij hebben een zeer ruim assortiment met verschillende muziekinstallaties en geluidsapparatuur die u wij voor verhuur ter beschikking stellen voor de door u gekozen periode. Geeft u binnenkort een feest of evenement? Schakel onze hulp in voor de meest uiteenlopende feestelijke gelegenheden en huur muziek- en geluidsinstallaties!

Verhuur van muziekinstallatie en geluidsapparatuur voor een succesvol feest

U organiseert binnenkort een feest voor vrienden en familie of u heeft een bedrijfsevent dat u moet voorbereiden. Hiervoor en voor nog meer gelegenheden schakelt u ons in voor de verhuur van een muziek- en geluidsinstallatie. Zo maakt u eenmalig gebruik van de beste apparatuur. Voorzie uw feest van (disco)licht en een achtergrondmuziekje dat helder klinkt. Huur uw muziekinstallaties en geluidsapparatuur en maak het feest compleet. Het juiste licht en het perfecte geluid maken namelijk echt het verschil. Neem een kijkje in ons assortiment en vind de boxen, mengtafels, versterkers, lichtsets en microfoons voor uw feest!
 

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Verkoop van professioneel materiaal

Gaat u een eigen zaak beginnen in de horeca en zoekt u daar vaste installaties voor? Heeft u een winkel die u op professionele wijze wilt verlichten? Bij Pro Industries bieden wij u nieuwe en tweedehands producten aan die hier uitermate geschikt voor zijn. Op die manier hoeft u geen verhuur van muziekinstallatie en geluidsapparatuur in te schakelen, maar heeft u uw eigen professionele apparatuur al tegen een zeer voordelige prijs. Neem gerust een kijkje in onze tweedehandswinkel! Zo is het ook mogelijk wanneer u als dj werkt om uw dj-materiaal te huren bij ons. Wij zijn dan ook professioneel dealer van de merken:
·        Pioneer
·        Peavey
·        ProDJuser
·        Leatherman
·        Showtec
·        JB Systems

Vul ons contactformulier in en huur uw muziek- en geluidsinstallaties

Kiest u voor de muziekinstallatie en geluidsapparatuur uit onze verhuur of gaat u deze kopen? Wij denken graag met u mee en geven u advies wanneer u dat wenst. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche zijn wij in staat om u te voorzien van deskundig advies. Wij denken dan ook graag met u mee hoe wij uw feest tot een succes kunnen maken! Heeft u vragen over onze verhuur van een muziekinstallatie en geluidsapparatuur? Schakel ons bedrijf uit Oost-Turnhout in voor de verhuur van geluidsapparatuur door te bellen naar +32 (0)14 41 13 33, een e-mail te sturen naar [email protected] of door ons contactformulier in te vullen.