Verhuur microfoons

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand
Voor de verhuur van microfoons is Pro Industries uw perfecte partner. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak weten wij precies welke benodigdheden uw feest tot een succes maken. Wij bieden dan ook professioneel materialen aan tegen een scherpe prijs. Bent u op zoek naar kwalitatieve geluids- en lichtinstallaties? Lees dan snel verder!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

De verhuur van microfoons om uw stem te laten horen op het evenement

Staat er een zakelijk evenement op de planning waar u het publiek te woord wilt staan? Dan is het van belang dat u goed gehoord wordt, ook door de mensen die achter in de zaal staan. Een microfoon en een goede geluidsinstallatie zijn dan essentieel. Een goede microfoon met een bijpassende installatie regelt u via onze verhuur. Met een breed assortiment aan geluidssets heeft u uw boxen, versterkers en microfoons zo geregeld. De sets zijn compact en zeer handig in transport. Heeft u daarbij ook nog wat extra licht nodig? Ook dat regelen wij voor u! Bekijk ons verhuurassortiment en maak uw feest compleet met onze professionele materialen tegen een scherpe prijs.

Wij denken graag met u mee

Ontvangt u graag advies alvorens u aan de slag gaat met de microfoons en muziekinstallaties uit onze verhuur? Dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden. Neem telefonisch contact met ons op via +32 (0)14 41 13 33, stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten en laat u inspireren!