Feestverlichting

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand

Door speciale feestverlichting te installeren op uw feest, zorgt u voor een sfeervolle aankleding. Wilt u graag geluids- of lichtinstallaties huren? Dan zijn wij bij Pro Industries uit Oud-Turnhout uw perfecte partner. Met een ruim aanbod aan installaties voor licht en geluid wordt ook uw feest gegarandeerd een succes.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feestverlichting huren voor een sfeervol effect

Wilt u binnenkort een feest geven voor uw familie en vrienden? Geeft u een bedrijfsfeest waarvoor u professionele licht- en geluidsinstallaties zoekt? Bij Pro Industrie uit Oud-Turnhout huurt u deze feestverlichting tegen een scherpe prijs. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak weten wij altijd precies welke technische ondersteuning perfect is voor uw feest. Wij voorzien u dan ook graag van ideeën en tips voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Huurt u bij ons een lichtinstallatie, dan kunt u hier meestal zelf al mee aan de slag, zonder enige voorkennis. Heeft u er toch wat hulp bij nodig? Dan bieden wij u 24/7 technische bijstand. Op die manier weet u zeker dat de feestverlichting of de geluidsinstallatie gedurende uw feest probleemloos werkt. Huur daarbij een blacklightkanon of een spiegelbol en uw feest wordt gegarandeerd een succes!

Vraag een offerte aan voor uw geluids- of lichtinstallatie

Bekijk ons complete aanbod met feestverlichting en ontdek welke geschikt is voor uw feest. Naast de lichtinstallaties die u huurt, is het ook mogelijk om apparatuur bij ons te kopen. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via +32 (0)14 41 13 33. Het is ook mogelijk om ons te mailen via [email protected] of ons contactformulier in te vullen.