Verhuur discobars

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand
Bent u op zoek naar een bedrijf voor de verhuur van discobars en ander dj-materiaal? Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de branche zijn wij uw ideale partner. Pro Industries verzorgt de technische ondersteuning van uw feesten en evenementen. Kies hierbij uit een zeer ruim assortiment aan met alles wat met licht en geluid te maken heeft.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Verhuur voor uw discobars en ander dj-materiaal

Neem een kijkje in ons assortiment met technische ondersteuning en u vindt hier professionele materialen tegen een scherpe prijs. Zoekt u extra verlichting voor uw feest en muziek die goed klinkt? In onze verhuur vindt u compacte lichtsets en allerlei dj-materiaal, zoals discobars voor een uitstekende geluidskwaliteit. Alle benodigde bekabelingen, microfoons en versterkers zijn ook bij ons verkrijgbaar. Huur bij ons uw materiaal en ga onbezorgd uw feest tegemoet. Kijk voor inspiratie bij onze gerealiseerde projecten en maak ook uw feest tot een groot succes!

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Heeft u discobars, blacklightkanonnen, geluidsinstallaties of dj-materiaal gevonden in onze verhuur die u graag zou willen? Vraag dan eenvoudig online uw offerte aan. Ontvangt u graag meer informatie of heeft u vragen over onze producten en diensten? Bel dan naar +32 (0)14 41 13 33, stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in. Wij staan u dan graag te woord en denken met u mee over de mogelijkheden. Wij voorzien u van ideeën voor de meest uiteenlopende feestelijke gelegenheden en helpen u aan het materiaal dat daarvoor nodig is.