Blacklightkanon

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand
Door een blacklightkanon te huren bij Pro Industries geeft u uw feest net dat beetje extra. Pro Industries uit Oud-Turnhout is uw partner als het gaat om technische ondersteuning op feesten en evenementen. Heeft u hulp nodig voor het licht en geluid op uw feest? Lees dan snel verder en ontdek ons uitgebreide gamma!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Een blacklightkanon huren voor een speciaal effect

Door een blacklightkanon op uw feest te installeren, voegt u een leuk effect toe. Materialen die witgekleurd of uv-gevoelig zijn lichten immers op dankzij het kanon. Dat zorgt voor een mysterieuze sfeer, waarmee u creatief aan de gang kunt. Met speciale stiften tekent u prachtige creaties op uw gezicht of uw kledij. Huur of koop een van onze populaire blacklightkanonnen en u heeft gegarandeerd een sfeervol feest! Bij Pro Industries uit Oud-Turnhout haalt u een blacklightkanon met vele functionaliteiten in huis tegen een scherpe prijs. Bekijk daarnaast ook de rookmachines uit ons verhuurgamma en maak uw feest compleet!

Bekijk ons assortiment en vraag uw offerte aan

In ons verhuurassortiment hebben we nog veel andere lichtinstallaties die te huur of te koop zijn. Bekijk ons complete aanbod in de licht- en geluidsverhuur en maak uw communiefeest, zomers tuinfeest of verjaardag tot een onvergetelijk feestje. Heeft u een blacklightkanon gevonden dat aan uw wensen voldoet of wilt u uitbreiden met meer dj-materiaal, om van uw feest een groot succes te maken? Vraag dan online een offerte aan. Voor vragen belt u naar +32 (0)14 41 13 33 of stuurt u een e-mail naar [email protected]. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.