Verhuur licht en geluid

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand
Bij Pro Industries uit Oud-Turnhout zijn wij specialist op het gebied van verhuur van licht en geluid voor feesten. Organiseert u binnenkort een groot feest of zakelijk evenement? Huur dan uw installaties voor licht en geluid bij ons. Maak uw feest compleet met een achtergrondmuziekje en sfeervolle lampen en u heeft gegarandeerd een topfeest!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij verzorgen de verhuur van het licht en geluid voor uw feest

Wanneer u een succesvol evenement of feest wilt organiseren, maar niet alle benodigdheden voor licht en geluid heeft, dan huurt u deze eenvoudig bij ons. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche weten wij precies welke boxen uw feest nodig heeft. In onze verhuur bieden wij u dan ook een ruim assortiment met professionele materialen voor licht en geluid voor een scherpe prijs. Zo hoeft u uw licht en geluid niet meteen zelf te kopen wanneer u eenmalig een feest geeft, maar rekent u voor de huur hiervoor op Pro Industries uit Oud-Turnhout. Bent u geïnteresseerd in de huur van onze installaties voor licht en geluid? Dan kunt u daar meestal meteen zelf mee aan de slag, zonder enige voorkennis. Heeft u toch hulp nodig bij de muziekinstallatie? Dan bieden wij u 24/7 technische ondersteuning.

Huur compacte licht- en geluidsets via ons uitgebreide verhuuraanbod

Heeft u extra licht of goed geluid nodig op uw feest? De installaties uit ons assortiment zijn handig in gebruik en zeer compact. Dat maakt het dat de licht- en geluidsinstallaties, zoals de handige discobars, uit onze verhuur gemakkelijk te verplaatsen en transporteren zijn. Bekijk ons complete aanbod en vraag een offerte aan. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Wij denken graag met u mee. Bel met een van onze medewerkers via +32 (0)14 41 13 33. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te mailen via [email protected] of om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.