Verhuur licht en geluid

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand

Bij Pro Industries uit Oud-Turnhout zijn wij specialist op het gebied van verhuur van licht en geluid voor feesten. Organiseert u binnenkort een groot feest of zakelijk evenement? Huur dan uw licht- en geluidsinstallaties bij ons. Maak uw feest compleet met een achtergrondmuziekje en sfeervolle lampen en u heeft gegarandeerd een topfeest!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Wij verzorgen de verhuur van het licht en geluid voor uw feest

Wanneer u een succesvol evenement of feest wilt organiseren, maar niet alle benodigdheden voor licht en geluid heeft, dan huurt u deze eenvoudig bij ons. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche weten wij precies wat uw feest nodig heeft. In onze verhuur bieden wij u dan ook een ruim assortiment met professionele materialen voor een scherpe prijs. Zo hoeft u uw licht en geluid niet meteen zelf te kopen wanneer u eenmalig een feest geeft, maar huurt u deze voor de tijd dat u het nodig heeft bij Pro Industries uit Oud-Turnhout. Huurt u een van de licht en geluid installaties bij ons, dan kunt u daar meestal  meteen zelf mee aan de slag, zonder enige voorkennis. Heeft u toch hulp nodig? Dan bieden wij u 24/7 technische ondersteuning.

Huur compacte licht- en geluidsets via ons uitgebreide verhuuraanbod uit Oud-Turnhout

Heeft u extra licht of goed geluid nodig op uw feest? De installaties uit ons assortiment zijn handig in gebruik en zeer compact. Dit maakt het dat de licht en geluidsinstallaties uit onze verhuur gemakkelijk te verplaatsen en transporteren zijn. Bekijk ons complete aanbod en vraag een offerte aan. Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Wij denken graag met u mee. Bel met een van onze medewerkers via +32 (0)14 41 13 33. Daarnaast is het ook mogelijk om ons te mailen via [email protected] of om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.