De verhuur van boxen

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand
Zoekt u een bedrijf voor de verhuur van boxen of luidsprekers? Dan vindt u in Pro Industries uit Oud-Turnhout de ideale partner. Al ruim 30 jaar verzorgen wij de technische ondersteuning op verschillende evenementen en feestjes. Of dat nu voor particulier of zakelijk gebruik is, wij bieden een ruim gamma aan van alles wat met licht en geluid te maken heeft. Huur uw luidsprekers en lichtinstallaties bij ons en ga voor een geslaagd feestje!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Verhuur van boxen, microfoons, luidsprekers en nog veel meer

Bij Pro Industries vindt u een zeer ruim assortiment aan professionele materialen tegen een scherpe prijs. Heeft u goede muziek nodig? Bekijk dan ons geluidsverhuur. Deze zijn zeer compact en eenvoudig in gebruik. Sluit uw laptop aan en speel de gewenste muziek af middels de gehuurde luidsprekers. De boxen in onze verhuur zorgen ervoor dat de muziek goed klinkt en de gasten zich snel op de dansvloer begeven. Wilt u daar ook goede verlichting bij? Met de lichtsets creëert u leuke effecten en heeft u tal van mogelijkheden qua lichtsturing. De boxen en lichtinstallaties uit onze verhuur ontvangt u altijd met accessoires en benodigdheden om direct aan de slag te kunnen gaan.

Vraag uw offerte aan en laat het feest beginnen

Heeft u de boxen, walkietalkies, lichtsets of andere luidsprekers in onze verhuur gevonden die u graag wilt gebruiken? Selecteer de installatie en vraag online uw offerte aan. Zo heeft u vooraf een goed overzicht van de kosten voor al onze voorzieningen. Neem telefonisch contact met onze firma uit Oud-Turnhout op voor al uw vragen via +32 (0)14 41 13 33. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] of ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op en begint u het feest met goede boxen uit onze verhuur.