Verhuur van feestmateriaal in Antwerpen

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand

Pro Industries in Oud-Turnhout is dé expert in de verhuur van feestmateriaal in provincie Antwerpen. Organiseert u een feest, dan vindt u bij ons bedrijf in Oud-Turnhout al het nodige feestmateriaal. Met de benodigdheden in ons assortiment wordt uw feest gegarandeerd een succes! Ontdek snel wat voor feestmateriaal u kunt huren bij ons bedrijf uit Oud-Turnhout.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Expert in de verhuur van feestmateriaal in provincie Antwerpen

Pro Industries nabij Turnhout specialiseert zich in de verhuur van feestmateriaal voor allerlei feesten en evenementen in de provincie Antwerpen. Organiseert u een gezellige barbecue met de hele familie, of een huwelijksfeest of wijkfeest? Dan vindt u bij ons alles wat u nodig heeft voor een geslaagd evenement. Van de verhuur van tafels en stoelen, tot licht- en geluidsinstallaties.

Vind altijd de juiste benodigdheden voor uw feest

Ons bedrijf uit Oud-Turnhout biedt verschillende sets feestmateriaal te huur. Zo vindt u steeds een set met feestmateriaal dat past bij uw feest. Zo bieden we verschillende soorten feestmateriaal ter verhuur in de Eco-set voor uw event in Turnhout of elders in Antwerpen. Deze set omvat geluidsboxen, microfoons, een mengtafel en meer. Kortom, alles voor het perfecte geluid op uw feest. Heeft u meer nodig dan enkel een geluidsinstallatie? In ons verhuurassortiment vindt u ook ander feestmateriaal, zoals tenten en tafels en stoelen.

Ontdek de mogelijkheden in ons aanbod

Voor de verhuur van feestmateriaal in provincie Antwerpen doet u beroep op Pro Industries uit Oud-Turnhout. Bekijk snel ons aanbod voor verhuur en vraag online een offerte aan. Plant u regelmatig feesten en evenementen? Dan is het slim om feestmateriaal aan te kopen; ook dat kan bij ons bedrijf uit Oud-Turnhout! Bel voor meer informatie omtrent onze mogelijkheden voor de verhuur van feestmateriaal in Turnhout naar +32 (0)14 41 13 33. U bereikt ons ook via een e-mail naar [email protected] of via het contactformulier.