Tentenverhuur in provincie Antwerpen

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand
Zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in tentenverhuur in de provincie Antwerpen? Dan vindt u wat u zoekt bij Pro Industries, dé expert in feest- en tentenverhuur uit regio Turnhout. Bij ons vinden particulieren en professionals een ruim aanbod materiaal voor een geslaagd feest. Ontdek snel ons aanbod en organiseer een vlekkeloos event.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

De expert in tentenverhuur in regio Antwerpen

Pro Industries in Oud-Turnhout is uw adres voor de verhuur van tenten, maar ook voor andere benodigdheden voor een succesvol feest. Ongeacht of u een tent zoekt voor uw familiebarbecue of voor uw professionele bedrijfsevenement, onze tentenverhuur in Oud-Turnhout heeft ongetwijfeld wat u zoekt. Met een van onze tenten beschut u uw gasten tegen regen en kou, maar creëert u ook eenvoudig de gewenste sfeer. Zo blikt u later zeker terug op een geslaagd evenement, deels dankzij onze tentenverhuur in regio Antwerpen.

Meer dan enkel tentenverhuur bij ons bedrijf in Turnhout

Hoewel u bij ons in Turnhout terecht kunt voor tentenverhuur, specialiseren wij ons vooral in de verhuur van licht-en geluidsinstallaties voor feesten in Antwerpen en omgeving. Zo huurt u bij ons alles voor het perfecte licht en geluid, van boxen en microfoons tot een blacklightkanon en een discobar. Het is slechts een greep uit ons feestmateriaal dat u kunt huren als professional of particulier.

Vraag om meer informatie of een offerte

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van tentenverhuur bij ons bedrijf uit Oud-Turnhout, regio Antwerpen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor verhuur. Bel hiervoor naar +32 (0)14 41 13 33 of stuur een e-mail naar  [email protected]. Weet u reeds welke tent en andere benodigdheden u wenst te huren? Dan vraagt u eenvoudig online een offerte aan. U bereikt ons bedrijf uit Oud-Turnhout ook via het contactformulier.