Verhuur van tafels en stoelen in Antwerpen

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand

Pro Industries uit Oud-Turnhout specialiseert zich in de verhuur van feestmateriaal zoals tafels en stoelen voor al uw feesten en evenementen in regio Antwerpen. Al meer dan 30 jaar lang helpen we particulieren en professionals met alle benodigdheden voor een geslaagd feest. Lees dus zeker verder en ontdek hoe we u kunnen helpen met geschikte tafels en stoelen voor uw event.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Verhuur van tafels en stoelen voor uw feest in Antwerpen en omgeving

Ongeacht wat voor soort feest u plant in Turnhout of elders in de buurt, bij ons kunt u terecht voor de verhuur van geschikte tafels en stoelen. Ongeacht of u enkele stoelen wilt huren voor uw familiefeest, of honderden exemplaren voor uw bedrijfsvoorstelling. Ons aanbod tafels en stoelen voor verhuur in Antwerpen is zeer ruim. Zo vindt u altijd wat u nodig heeft bij Pro Industries in Oud-Turnhout.

Ontdek al ons feestmateriaal

Naast gepaste tafels en stoelen vindt u in ons aanbod voor verhuur in Antwerpen nog heel wat ander feestmateriaal. Met onze tafel en stoelen zitten uw gasten comfortabel, maar het is natuurlijk ook fijn om droog en warm te zitten. Daarom huurt u bij ons ook feesttenten. Plant u een presentatie of laat u de gasten graag dansen? Dan huurt u bij ons ook een geschikte muziekinstallatie, met boxen en microfoons. Het zijn slechts enkele mogelijkheden uit ons aanbod voor feestverhuur.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw feest

Ontvangt u graag een offerte voor de verhuur van tafels en stoelen voor uw event in Turnhout of elders in Antwerpen? Of wenst u meer informatie over de mogelijkheden van ons feestmateriaal? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Vul het contactformulier in, bel naar +32 (0)14 41 13 33 of stuur een e-mail naar [email protected].