Feestverhuur in provincie Antwerpen

✔ Wij denken graag met U mee
✔ Professionele materialen
✔ 24/7 technische bijstand

Wanneer u een expert zoekt in feestverhuur in provincie Antwerpen zit u zeker goed bij Pro Industries in Oud-Turnhout. Bij ons vindt u namelijk een zeer uitgebreid aanbod aan feestmateriaal te huur voor uw feesten en evenementen. Ontdek ons ruime aanbod feestmateriaal en maak een succes van uw feest!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Feestverhuur voor al uw feesten in Antwerpen en omgeving

Voor feestverhuur in de provincie Antwerpen doet u uiteraard beroep op de expertise van Pro Industries uit Oud-Turnhout. Al jarenlang helpen wij professionals en particulieren met alle feestmateriaal voor een brede waaier aan feesten en evenementen. Ongeacht of u een bedrijfsevent plant of net een groot familiefeest, in ons aanbod voor feestverhuur vindt u steeds alle benodigdheden. Denk hierbij aan onder meer:
·         Geluidsboxen
·         Microfoons
·         Rookmachines
·         Spiegelbollen
·         Tafels en stoelen
·         Tenten

Doe beroep op onze expertise

Naast materiaal in ons ruime aanbod feestverhuur, bieden onze experts in Turnhout u ook graag advies aan voor een geslaagd feest in Antwerpen en omgeving. Zoekt u advies over de beste licht- of geluidsinstallaties? Wenst u hulp bij de installatie van het feestmateriaal? We staan u graag bij met onze ruim 30 jaar ervaring in technische ondersteuning voor feesten. In onze realisaties vindt u alvast een glimp van wat ons bedrijf in feestverhuur kan betekenen voor uw event in Antwerpen.

Contacteer ons met uw vragen

Voor feestverhuur in Antwerpen zit u goed bij Pro Industries uit Oud-Turnhout. Bekijk snel ons aanbod feestmateriaal te huur en vraag eenvoudig een offerte aan. Heeft u nog vragen? Stel ze telefonisch via +32 (0)14 41 13 33 of stuur een e-mail naar [email protected]